The boys / pojat                     The girls / tytöt


 Planned litter / Suunnitteilla

     Next puppies  will be born winter 2015/2016/
    Seuraavat pennut syntyvät talvella 2015/2016

      Rabbit / Kaniinimäyräkoira  FI CH SE CH EE CH Taxette's Victoria's Secret

     ​     


  

Pennut ovat rekisteröityjä Suomen Kennelliittoon, kasvatettu koti- eikä kenneloloissa. Kaikilla pennuilla on eläinlääkäritodistus, Suomen Kennelliiton kauppakirja ja niillä on parvorokotus. Ne totutetaan muihin koiriini noin viiden viikon ikäisinä ja saavat olla mukana touhuisa pienestä pitäen. Ne ovat siis jo pienestä pitäen tottuneet kodin ääniin, imuriin, ovikelloon jne. Pyrin myös järjestämään ns. pentutestin. En myy näyttely- tai metsästyskoiraa, myyn perheenjäsenen ja mitä kykyjä koiralla sen lisäksi on, on omistajalle pelkkää bonusta.


Jone Nikulaa vapaasti lainaten: " Kun me päätämme lyödä hynttyyt yhteen, sinä saat minut, minä saan sinut. Minä olen eläin ja sinä olet ihminen. Minä tuon elämääsi iloa ja sinä luot minulle puitteet elää mukavasti. Sinä hommaat minulle tarvikkeet joita tarvitsen, oikeanlaista ruokaa ja tarvitsemani eläinlääkäripalvelut. Kaipaan virikkeitä ja rakautta, tarpeeksi tilaa ja siisteyttä. Sinä saat paijata minua ja minä saatan jopa nuolaista sinua, jos se minulle sopii. Sinun velvollisuutesi on pitää minusta huolta enkä minä ole lasten lelu tai äidin vauva". Tällä ajatusmaailmalla myyn pentuni.The puppies are  registrated in the Finnish Kennelclub, raised in home-enviroment, not in a kennel one. All puppies are provided 
with a health record, bill of sale and agreement.They are also parvo-vaccinated. They are socialized with my other dogs as about five weeks and will be a part of our daily life so they are used to the normal sounds in a home.
I only sell a puppy to people I really can imagine care and will care also in the future  about it. The puppy is not a toy nor a baby.